Предновогодишна забава за членовите на Адвокатската комора на РМ

12 Декември 2017
После напорна работна година, тензични судења и спротивставени улоги Ве повикуваме да се релаксираме заедно, сите на една страна да се подружиме заради подобра, помалку стресна и поуспешна 2018 година.

Адвокатите, адвокатските стручни соработници и приправници заедно и добро расположени ги очекуваме во 

ВИНИЛ
Бул: Партизански одреди  14а, спроти Соборен храм, Скопје
21 декември 2017 година /четврток/
со почеток во 21.00 часот

Котизацијата за овој настан, кој вклучува неограничен разновиден алкохолен и безалкохолен пијалок, како и ладна закуска изнесува 1.000 денари.

Вашето присуство задолжително да го потврдите на email - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.. Картите за настанот ќе можете да ги подигнете во просториите на Адвокатската комора на Република Македонија, или пак, во „Винил“ најдоцна до 18 декември 2017 година. 

На колегите од другите градови, кои не се од Скопје, и не се во можност да ги подигнат картите од Комората, истите ќе им бидат доставени по меил. (Карти на денот на настанот нема да може да се купуваат). Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме