АДВОКАТСКА КАНЦЕЛАРИЈА АНТЕВСКИ ИМА ПОТРЕБА ОД ПРИПРАВНИК И СТРУЧЕН СОРАБОТНИК


Адвокатската канцеларија Антевски има потреба од приправник и стручен соработник.

ИНФОРМАЦИИ:

Секој работен ден од 9 – 15 часот.

Тел. 02/3217-377

Тел.078 597-736

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.                                                                           

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме