-->

Информации од јавен карактер

Граѓаните на Република Македонија можат да добијат информација од јавен карактер што ја изготвило или со која располага Адвокатската комора на Република Македонија со пополнување на – Барање за пристап до информации од јавен карактер, кое може да го добијат во просториите на Адвокатска комора на Република Македонија или да го симнат тука.

Адвокатската комора на Република Македонија согласно член 8 Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер („Службен весник на РМ„ бр.13/06, 86/08 и 6/10)  за службени лица за посредување со информации од јавен карактер ги определи: Билјана Тошева и Светлана Мијалкова.

Барањето за информација може да се достави во писмена форма на адресата на Адвокатска комора на Република Македонија, ул. Даме Груев бр.3, 1000 Скопје и на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.. Телефон за контакт 02/3165-409

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме