-->

РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА: „Стандардите на Европската Унија за почетна обука на судии и јавни обвинители“

Академијата за судии и јавни обвинителои „Павел Шатев“ во соработка и со финасиска поддршка на Инструментот за телничка помош и размена на информации (TAIEX) на Европската Комисија организира регионална конференција на тема „Стандардите на Европската Унија за почетна обука на судии и јавни обвинители“.

Регионалната конференција ќе се одржи на 13 и 14 декември во Скопје (точната локација ќе биде дополнително утврдена) со учество на претставници кои биле слушатели во почетна обука  на Аакадемијата, предавачи,  ментори, ќленови на програмски и управен одбор на Академијата, преставници од правосудните академии од земјите од регионот - Македонија, Србија, Црна Гора, Косово, Албанија и Турција.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме