-->

Пријавете се на дводневна тркалезна маса за ЗКП

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка и со финансиска поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје организира две дводневни тркалезни маси за Законот за кривичната постапка кои ќе се одржат во следните термини:

- 28-29 јуни 2018 година во хотелот ТЦЦ „Град Плаза“, Скопје и 
- 5-6 јули 2018 година во хотелот ТЦЦ „Град Плаза“, Скопје

Предавачи на советувањата ќе бидат д-р Марин Мрчела, судија во Врховниот суд на Република Хрватска и претседател на ГРЕКО, д-р Лаура Велковиќ, адвокат од Загреб и национален експерт и д-р Тодор Витларов, Јавен обвинител на Вишо јавно обвинителство Штип.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..


Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме