-->

Пријавете се на советување на тема: „Заштита на податоци во Европската Унија“

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема „Заштита на податоци во Европската Унија“ кое ќе се одржи во период од 9-10 јули 2018 година во просториите на Академијатa со почеток во 09:15 часот.

На советувањето свое излагање ќе имаат г-ѓа Роберто Рибиеро Оертел, излагач од Европскиот институтза јавна администрација и г-ѓа Лоредана Тасоне, адвокат за заштита на податоци, консултант на Совет на Европа.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме